Tot eind augustus nog gratis inzameling taxussnoeisel

Foto: wijchen.nl

Stichting Taxus Taxi is ook dit jaar weer actief met de inzameling van taxussnoeisel in gemeente Wijchen. Elk voorjaar start de stichting met het inzamelen van het snoeisel voor de verwerking van de stof Taxol. Deze stof gebruiken ze voor chemotherapieën. Er is voor dit jaar bijna voldoende snoeisel ingezameld om in de wereldwijde vraag naar Taxol te kunnen voorzien. Daarom vervroegt Taxus Taxi het einde van de inzameling naar eind augustus.

Een exacte datum waarop de inzameling dit jaar stopt kan Taxus Taxi nog niet noemen. Wel kunnen ze het snoeisel nu nog goed gebruiken. De inzameling stopt in ieder geval eind augustus. Bent u van plan uw haag eind augustus nog te snoeien? Dan adviseert Taxus Taxi om op de website www.taxustaxi.nl of via 085-489 63 50 de actuele stand op te vragen. Doe dit voordat u de haag snoeit, zodat u zeker weet of u het snoeiafval voor de Taxus Taxi apart moet houden.

Ook volgend jaar is er weer een grote hoeveelheid aan vers snoeisel nodig. Het doel van de inzameling van taxussnoeisel is en blijft het bijdragen aan een wereldwijde strijd tegen kanker.

Voor meer informatie of vragen kijkt u op www.taxustaxi.nl of neemt u contact op met Taxus Taxi via 085-48 96

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen