Nieuw in Wijchen: Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy

Foto: Telekids Musicalschool

Vanaf september start Telekids Musicalschool nu ook in Wijchen! Er zijn vanaf 7 september elke woensdagmiddag proeflessen in ’t Mozaïek voor iedereen die de sfeer wil komen proeven.

Samen met de Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy start Astrid Nijssen in Wijchen met een lesprogramma vol musicallessen voor iedereen vanaf 4 jaar. In Nijmegen waren er al een aantal succesvolle groepen, maar Nijssen wilde graag ook het culturele Wijchen erbij betrekken om ook daar alle kinderen en jongeren de mogelijkheden te bieden die bij dit lesprogramma horen; twee voorstellingen per jaar en stoere extra activiteiten door de samenwerking met RTL. Een samenwerkingsverband tussen Nijssen en de Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy was snel gesloten. Alle betrokkenen zijn heel blij dat het is gelukt en dat de Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy met haar hele lesprogramma naar Wijchen komt.

Sinds de oprichting van de Telekids Musicalschool in 2013 wordt er les gegeven aan kinderen tussen de 4 en 9 jaar in 40 plaatsen door het hele land. Het lesprogramma bestaat uit zang, dans en acteren en wordt gegeven door Astrid Nijssen zelf. Er is een groep voor 4 t/m 6 jaar en voor 7 t/m 9 jaar. Onder het initiatief ‘RTL Talent Academy’ is er ook musicalles voor 10 t/m 14 jaar.

Naast de voor de hand liggende musical vaardigheden werken de leerlingen ook op breder vlak aan hun ontwikkeling. Sociale en communicatieve vaardigheden, creativiteit en zelfvertrouwen worden gestimuleerd. De leerlingen krijgen bovendien bijzondere kansen. Er zijn bijvoorbeeld gastlessen van musicalsterren en er bestaat de mogelijkheid om audities te doen en zelfs mee te werken aan tv-programma’s. Twee keer per jaar laten de leerlingen zien wat zij hebben geleerd in een voorstelling.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op telekidsmusicalschool.nl en rtltalentacademy.nlTelekids Musicalschool

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen