Gé Reinders & Syb van der Ploeg in Theater ’t Mozaïek

Foto: Bob Bronshoff

Twee seizoenen geleden maakten de voorman van De Kast en de zanger van Blaosmuziek hun eerste programma. De pers was lovend hierover, de Volkskrant schreef: “Van der Ploeg en Reinders vormen een natuurlijk duo” en De Telegraaf zei: “Van der Ploeg en Reinders bewijzen dat het botert tussen jongens van het open veld en uit het bronsgroen eikenhout”. Zij komen naar Wijchen.

Die samenwerking is ook beide zangers goed bevallen. Zó goed, dat ze nu doordenderen in De Noord-Zuidlijn, die op woensdag 5 oktober langs Wijchen komt. Theater ’t Mozaïek is erg blij dat Gé Reinders weer terug komt in het Wijchense theater en ook nog eens met zo’n muzikale vriend.

Het is een inspirerend liedjesprogramma, met nieuwe liedjes en veel meerstemmige zang, waarin het plezier van samenspelen gevierd wordt. De thema’s die bezongen worden, zijn herkenbaar én worden vaak met een knipoog gebracht. Syb en Gé staan samen met de jonge pianovirtuoos Wiebe Kaspers op de bühne en het geheel wordt weer geregisseerd door Jessica Borst (Brigitte Kaandorp, Pieter Derks en Sara Kroos).
De Noord-Zuidlijn verbindt Limburg en Friesland en alles wat er tussenin ligt.

Trailer/filmpje

Drie citaten uit drie verschillende windstreken:
Leeuwarder Courant: “De stemmen passen goed bij elkaar en dat zorgt, samen met een voortdurende variatie van muziekinstrumenten en muziekstijlen, voor de nodige magische momenten”.
Dagblad De Limburger: “Een verrassende samenwerking”.
De Stentor: “Mooi om te horen hoe ze het beste in elkaar naar boven halen”.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 5 oktober 2016
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater – Rabobankzaal
Artiest: Gé Reinders en Syb van der Ploeg
Voorstelling: De Noord-Zuidlijn (try-out)
Genre: muziek
Prijs: € 19,00 (inclusief garderobe en drankje)

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen