Eerste huiskamerconcert met Emil Landman in theater ’t Mozaïek

Foto: Nico Schnepf

Dronken, blut, doorregend, zielsgelukkig, doodongelukkig en verliefd. Zomaar een dwarsdoorsnede van wat singer-songwriter Emil Landman meemaakte tijdens een lange reis door diverse landen. Donderdag 6 oktober staat hij in theater ’t Mozaïek.

Door de geweldige nummers die daaruit voorkwamen, is hij nu te zien in vele concertzalen, op poppodia en festivals, waaronder het prestigieuze Songbirdfestival in Rotterdam. Theater ’t Mozaïek is dan ook uitermate vereerd dat juist deze singer-songwriter het allereerste Huiskamerconcert gaat geven. Op donderdag 6 oktober gaat dit intieme optreden plaatsvinden in de sfeervolle Huiskamer én foyer van Theater ’t Mozaïek. Kaartjes hiervoor zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55. En nog een aanrader voor liefhebbers van dit soort sfeervolle muziek en huiskamerconcerten: de drie Huiskamershows die dit jaar op het programma staan zijn tot het concert van Emil met korting verkrijgbaar als je de Huiskamerserie bestelt.

Landman debuteerde in 2014 met het album Colours and Their Things, waarvoor Groeneveld de productie verzorgde. Met dit album wist de jonge singer-songwriter een Edison nominatie voor Beste Nieuwkomer 2015 in de wacht te slepen en werd hij benoemd tot 3FM Serious Talent en Radio 2 Talent. Eind 2015 pakt Emil Landman zijn backpack, gitaar en mobiele opname-apparatuur voor een nieuw avontuur. In een periode van negen weken reist hij de wereld rond, waarbij hij onder andere Duitsland, Rusland, Mongolië, China, Zuid-Korea, Japan, de Verenigde Staten, Portugal en Frankrijk aandoet. Onderweg ontdekt hij nieuwe plekken met verrassende verhalen, mensen en culturen. Tijdens lange gesprekken, schaakspelletjes en gitaarspelen doet hij ideeën op voor nieuw werk dat binnenkort zal verschijnen. Op reis met niets, terugkomen met een album, een paspoort vol stempels en dan weer de wereld in, met band en nieuwe liedjes op zak…

Trailer/filmpje

Kaartjes voor het optreden zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55. En nog een aanrader voor liefhebbers van dit soort sfeervolle muziek en huiskamerconcerten: de drie Huiskamershows die dit jaar op het programma staan zijn tot het concert van Emil met korting verkrijgbaar als je de Huiskamerserie bestelt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen