Whisky blues event in Wijchen

De tijd van wollen truien, open haard en een goed glas whisky is weer in aantocht. Een mooi moment om weer op ontdekkingsreis te gaan naar mooie whisky’s. Het begon dus ook al weer te kriebelen bij het Whisky team van Zaal Verploegen. Richard en Niels hebben voor de derde keer het Whisky blues event op poten gezet. Naast het proeven van de verschillende whisky’s, zal  de populaire blues band IN MY TREE uit Oss zijn opwachting maken om de sfeer compleet  te maken.

De band maakt een mooie sound van blues, country en onvervalste ruwe rock; ze noemen deze stijl dan ook Americanastond twee maal in het voorprogramma van Amerikaanse songwriting grootheid Israel Nash. In De Grote Prijs van Nederland schopte In My Tree het tot een 9e plaats, in de Paaspop contest behaalden zij een eervolle 2e plaats. Kortom een prachtig affiche voor een heerlijke middag genieten.

Een overtocht naar Schotland is eraan is er aan te pas gekomen om een fantastische selectie van 10 mooie whisky’s te maken die u deze middag kunt proeven. Bekende en juist onbekende whisky’s zullen worden gepresenteerd.  Vrijwel alle whisky streken zijn vertegenwoordigd, met 10 verschillende soorten kunt u wellicht tot uw favoriete drankje komen. Ook is er de mogelijkheid om een barrel van Bourbon te nemen, wat natuurlijk helemaal in de sfeer is van de muziek.

Ook zal er een klein assortiment te koop worden aangeboden vanuit een stand, via de slijterij. Zo kunt u ook thuis nog nagenieten van een mooie middag.

Het proefglaasje, een flesje water en het stokbrood zal u worden aangereikt, waarna u het whisky-buffet kunt gaan bezoeken.  Natuurlijk serveren worden er diverse bittergarnituren, zoals een speciaal kaaspalet maar uiteraard zal ook de oer-Hollandse bitterbal niet ontbreken. Ook zal de vorig jaar geïntroduceerde ‘Dramburger’ weer geserveerd worden, een heerlijke Agnus burger geserveerd met een passend glas whisky. De bar zal geopend zijn voor wie naast de whisky nog een drankje wil nuttigen.
Whisky en ‘the blues’ gaat een perfecte combinatie opleveren om er een mooie middag van te maken.

Het festival bij Zaal  Verploegen aan de Woeziksestraat 100 te Wijchen start zondag 30 oktober vanaf 13.30  uur tot ca 18.00  uur.  De entree bedraagt € 34,50 inclusief de whisky’s, de hapjes en de toffe muziek.  Komt u alleen voor de fantastische band IN MY TREE, dan is de entree € 7,50.

Informatie en reserveringen vindt u op www.whiskybluesevent.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen