Kerstoptreden van Driestroomband Jukebox in de Huiskamer van Wijchen

Foto:

Donderdag 15 december is de Huiskamer van Wijchen in de kerstsfeer tijdens de culturele lunch. Driestroomband Jukebox zal de leukste kerstliedjes ten gehore brengen. In Jukebox zitten talentvolle en enthousiaste Wijchense muzikanten van Driestroom. Samen met het publiek maken ze er een mooi (kerst)feest van.

Jukebox bestaat ruim twintig jaar en heeft een groot aantal optredens in Wijchen en omgeving op haar naam staan. Grote kans dat je Jukebox gehoord hebt op de markt, bij een Wijchens evenement of tijdens de Vierdaagse. De band is een project van Driestroom en de bandleden zijn talentvolle muzikanten met een ondersteuningsvraag. De repetitieruimte bevindt zich in ’t Mozaïek en dat is ook de locatie van cultureel lunchcafé de Huiskamer van Wijchen. De bandleden van Jukebox zijn dan ook erg enthousiast om in eigen huis hun kerstrepertoire te laten horen.

Tijdens het optreden kunt u genieten van een smakelijke kerstlunch. Deze wordt geserveerd door assistent-medewerkers van Driestroom. Ook op werkdagen kunt u bij cultureel lunchcafé de Huiskamer van Wijchen terecht voor een hapje of een drankje. De keuken is geopend tussen 11.00 en 14.00 uur. Daarnaast organiseert de Huiskamer iedere derde donderdag van de maand een culturele lunch, waar u kunt aanschuiven bij vertellingen of muziek-, taal-, dans-, en toneeloptredens.

Reserveren is gewenst en kan via [email protected] of telefonisch op 024-645 04 55

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen