Open Coffee Wijchen met CEM JobSupport

Foto: HDV-Productions

Woensdag 22 februari 2017 is de Open Coffe Wijchen te gast op een andere locatie, Sportcentrum Arcus. Niet geheel toevallig, want daar huist Marc Reuvers van CEM JobSupport, de gastspreker van deze bijeenkomst.

CEM JobSupport is een dynamische organisatie en een vreemde eend binnen het speelveld van de arbeidsmarkt. Enerzijds omdat de roots en uitgangspunten vanuit de sportstimuleringswereld komen en anderzijds omdat ze niet uitgaan van het standaard systeem. “Mee doen” , maatwerk en praktische oplossingen bieden is voor iedereen belangrijk en staat centraal.

De tactiek is dat CEM JobSupport op zoek gaat naar de juiste match die aansluit op zowel de wensen van de opdrachtgever als van de werkzoekenden. De diensten zijn gericht op sociale activering, re-integratie en Job coaching.

Naast het verhaal van Marc is er zoals altijd weer volop ruimte om te netwerken, dus neem je visitekaartjes mee! CEM JobSupport zorgt voor de koffie en de thee, zorg jij ervoor dat je jezelf goed kan pitchen en stap op andere bezoekers af!

Inloop op 22 februari is vanaf 9 uur, om half 10 begint de presentatie. Sportcentrum Arcus bevind zich, net als de vaste locatie De Huiskamer van Wijchen, op de Campuslaan in Wijchen.

29 maart a.s. wordt er wederom minibeurs wederom gehouden op de vertrouwde locatie; de Huiskamer van Wijchen in ’t Mozaïek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen