Hifi Center Video Wijchen krijgt twee ElectroStylisten

Foto:

Elektronicawinkel Hifi Center Video Wijchen aan de Nieuweweg 303 in Wijchen krijgt twee ElectroStylisten. ElectroStylisten zijn speciale adviseurs op het gebied van smart technologie voor thuis. Ze kijken verder dan techniek alleen maar zijn opgeleid om technologie in te passen in het interieur, te zorgen voor een perfecte installatie en training en ondersteuning te bieden aan de gebruiker.

ElectroStyling is een landelijke organisatie met adviseurs door heel het land. Het doel van de samenwerkende ElectroStylisten is om Smart Living bereikbaar te maken in Nederland. Smart Living betekent: met technologie je leven comfortabeler maken. Veel mensen weten wel iets van alle nieuwe mogelijkheden van smart technologie, zoals smartphones, volautomatische zonwering, smart-tv’s en automatische verlichting. Maar het op een mooie manier integreren van die mogelijkheden in je huis, dat vraagt om een professionele aanpak.

“We volgen ElectroStyling al een tijdje, omdat smart een groot item is in de branche”, vertelt Rob Delcliseur, mede-eigenaar Hifi Center. “Onze winkel is uitermate geschikt om de nieuwste smart technologieën te laten zien en de klant te voorzien van de juiste informatie waar wij als ElectroStylist over beschikken. Smart is nu eenmaal de toekomst”, vervolgt Delcliseur. ElectroStyling verzorgt de trainingen, begeleiding en advies voor Hifi Center Video.

Om de klant beter te bedienen, gaat Hifi Center Video Wijchen een smart corner opzetten in de winkel zodat de consument de hele smart-beleving zelf kan ervaren. De ElectroStylist geeft advies en voorziet de klant van de juiste informatie én installatie. Voor meer informatie en advies over smart kunnen klanten terecht bij het adviescentrum van Hifi Center op de Nieuweweg 303 in Wijchen.

ElectroStyling is het smart interieuradviesbureau van Nederland. Het bedrijf is in 2011 opgericht door Rudirick de Jong, met als doel om Smart Living voor iedereen toegankelijk te maken. De ElectroStylisten zijn elektronica-experts met een sterk oog voor stijl, interieur en leefcomfort. Ze brengen de wensen en eisen rond smart living in kaart en geven advies over de mogelijkheden. Zo vormen ze smart oplossingen tot een smart huis en maken daarmee smart living bereikbaar.
Het complete opleidingscursusprogramma voor de ElectroStylisten is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde opleidingsinstellingen en wordt ondersteund door brancheorganisatie UNETO-VNI en OFED, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel. De gecertificeerde en opgeleide stylisten zijn ieder in hun eigen regio in Nederland werkzaam. Voor meer informatie: www.electrostyling.nl.

Over Hifi Center Wijchen
Bas en Rob Delcliseur, broers en eigenaren van Hifi Center Video zijn dé specialisten in audio- en videoproducten. De kennis komt voort uit jarenlange ervaring op dit vakgebied en is overgedragen van generatie op generatie. De geschiedenis van het familiebedrijf gaat maar liefst terug tot 1970. advies. De broers verkopen niet wat ze in huis hebben, maar welk product het best bij de klant past. Vanaf september 2016 heeft Hifi Center Wijchen twee ElectroStylisten. Meer informatie? Ga naar www.hificentervideo.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen