Belgisch Dubbelcabaret in Theater ’t Mozaïek

Foto: bij foto: Bert: Melissa Jaeri, Thomas: Koen Bauters

Zaterdag 4 maart is het dubbel genieten in Theater ’t Mozaïek op z’n Belgisch. Met koffie, thee en een Belgische bonbon vooraf, Belgische cabaretiers en een Belgisch biertje in de pauze kan de avond niet stuk.

In België is Thomas Smith niet alleen bekend van zijn unieke theatershow vol improvisatie en met een zeer hoog energieniveau, maar ook van de tv-hitserie Foute Vrienden. Hoge grapdichtheid, veel improvisaties en sterke stand-up op soepele sympathieke wijze gebracht. Dat kenmerkt Thomas Smith.

De Standaard schreef: ”Een hoge aaibaarheidsfactor zelfs; hoe maf of bizar ook de instantgrappen die hij maakt. Maar toch vooral omdat hij zijn vak perfect beheerst in de zuiverste oorspronkelijke vorm.”

Van mij mag is het logische gevolg op het succes van Bert Gabriëls op televisie (Zonde van de Zendtijd) en in het theater (Zonder van uw avond). Hij gebruikt zijn juridisch denken om eens in ons voordeel te beredeneren. Uitgaande van wat mag. Denkend in oplossingen. Uiteraard op de manier die u van Bert gewend bent: met straffe comedy, filosofische spitsvondigheden en hilarische redeneringen, zoals alleen een Vlaming dat kan.

De Standaard: ”Dit is comedy van het hoogste niveau.”

Trailer Bert

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 4 maart 2017
Tijd: 20.15 uur
Locatie: Theater – Rabobankzaal
Artiest: Thomas Smith en Bert Gabriëls
Voorstelling: Belgisch Dubbel (met Belgische bonbon en Belgisch biertje)
Genre: cabaret
Prijs: € 19,50 (inclusief garderobe en drankje)

Amai, nog geen kaarten? Die zijn gelukkig nog te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55.

Trailer Thomas

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen