Dineren met koning Willem-Alexander?

Foto: videostill nos

Op 27 april wordt Koning Willem-Alexander 50 jaar! Ben je ook jarig op 27 april en bereik je op die dag ook een ‘kroonjaar’? Dus word je 20 of 35 of misschien wel 55 of 80? Dan kun je je aanmelden en kans maken op een diner met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.

Koning Willem-Alexander wordt dit jaar 50 jaar. Hij viert dat niet alleen door op Koningsdag een bezoek te brengen aan Tilburg, maar wil dit keer ook dineren met Nederlanders die op dezelfde dag als hij een bijzondere verjaardag vieren. Dat gebeurt vrijdagavond 28 april, de dag na Koningsdag. Vanaf 22.00 uur is dan in het Koninklijk Paleis ook een bijzondere programmering te zien die te maken heeft met het leven de afgelopen 50 jaar in Nederland.

Koning Willem-Alexander nodigt 150 Nederlanders die net als hij 27 april jarig zijn en dan een kroonjaar vieren uit voor een diner in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Na het diner is dat paleis 50 uur onafgebroken open voor publiek. Het feestelijke diner zal plaatsvinden op het Koninklijk Paleis in Amsterdam op 28 april. Uit alle aanmeldingen worden 150 gasten via loting geselecteerd. Dus: Ben of ken je iemand die op 27 april een kroonjaar bereikt? Meld jezelf of die ander dan aan via www.WA50.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen