Fotograaf Kees Pouwels exposeert in het Bezoekerscentrum te Leur

Foto: Kees Pouwels

Kees Pouwels is geboren in Leur en nu woonachtig in Nederasselt. Vanaf zijn twintigste fotografeert hij als hobbyist. Hij exposeert zijn werk in het Bezoekerscentrum in Leur.
De expositie loopt vanaf zondag 26 maart tot begin juni. Het bezoekerscentrum is open op zondag van 11.00 – 17.00 uur

In 2013 begint Kees de opleiding tot vakfotograaf aan de Foto Vakschool, die hij in 2015 uitmuntend afsluit. Tijdens de opleiding heeft Kees zijn creatieve kant leren ontdekken en legt hij zich steeds meer toe op abstracte fotografie. “In de abstracte fotografie haal ik het onderwerp letterlijk uit de context door er op een andere manier naar te kijken.
“In abstracte fotografie wordt het onderwerp uit hun letterlijke context gehaald door er op een andere manier naar te kijken. Elementen als vorm, kleuren en lijnen worden belangrijk. Met mijn abstracte beelden wil ik de kijker visueel prikkelen, uitlokken. De verbeeldingskracht van de kijker wordt aangesproken,” licht Kees toe.

In het bezoekerscentrum exposeert Kees 2 series:
NATUUR IN BEWEGING. De natuur is voortdurend in beweging. Vormen in het landschap veranderen enerzijds door de afwisselingen in het jaargetijde, anderzijds door het voortdurend menselijk ingrijpen.
DANS. Vorm, beweging, beleving, emotie gezien door de bril van de toeschouwer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen