Sven van Gelder meteen weer belangrijk voor Alverna

Net als vorig seizoen, is Sven van Gelder ook dit seizoen belangrijk voor Alverna. De eerst competitiewedstrijd tegen SDO uit Bussum liet hij zich meteen gelden en scoorde hij de gelijkmaker. Het werd uiteindelijk een gelijkspel, maar er had wellicht ook nog iets meer ingezeten.

Met maar liefst zeven spelers die hun debuut maakten, moest Alverna op bezoek bij SDO uit Bussum. De eerste helft ging het gelijk op en werd er met 0-0 stand gerust. In de tweee helft kwam Alverna op achterstand door een treffer van Slager. Alverna-doelman Ari Hashemi had geen antwoord op zijn schot bij de eerste paal.
Tien minuten later trok Sven van Gelder de stand alweer gelijk. HIj haalde vanaf rand strafsc hopgebied hard uit en via de onderkant van de lat verdween de bal in de goal, 1-1.
Dit was ook de eindstand.

Volgende wek week komt SWZ uit Sneek op bezoek op de Boskant. De wedstrijd begint om 14.30 uur.