Hockeyheren MHC Wijchen weten eindelijk te winnen in Horst

Na twee jaar zonder overwinning in Horst, zelfs geen enkel punt, is het dit seizoen gelukt om de volle drie punten mee te nemen uit Horst. De overwinning is op het tandvlees binnengesleept.

Het begin van de wedstrijd was niet goed aan de kant van Wijchen, waar het wel veel balbezit had was een slordige pass direct de aanleiding voor de 1-0 voor Horst. Gelukkig creëerde horst daarna niet veel kansen meer, waardoor Wijchen eigenlijk constant in de aanval was. Uit een strafcorner kwam de gelijkmaker Guus Megens verschalkte de keeper met een geplaatste schuifslag. Met een 1-1 stand werd er gerust in het zonnige en benauwde Horst.

De tweede helft was een constante “wanneer gaat de bal er nu eindelijk in”. Tig kansen voor Wijchen, geen enkel doelpunt. Totdat goudhaantje Wouter Brugman vanaf de achterlijn de bal met de snelheid van een jeu de boule bal het doel in zag verdwijnen.
Met deze 1-2 voorsprong speelde Wijchen de wedstrijd uit op het zware veld met de lastige weersomstandigheden. Op kracht werd de overwinning binnengesleept en een gedeelde eerste plek op de ranglijst behaald.
Volgende week zondag volgt Scoup thuis om 14:45.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen