Woezik speelt 1-1 tegen koploper ADO’20.

Woezik heeft in Heemskerk tegen koploper ADO’20 met 1-1 gelijk gespeeld. Een prima uitslag gezien het feit dat Woezik een uur met een man minder speelde door een rode kaart van Gijs Diebels.

Woezik startte (te) scherp hetgeen in de eerste 10 minuten resulteerde in 7x buitenspel. Toen Gijs Diebels na ca 15 minuten een rode kaart kreeg, leek het voor Woezik een moeilijke middag te worden. Het kwam echter wel op 0-1 door een geweldige vrije trap van Bram van Summeren. Helaas kwam ADO’20 al snel weer op gelijke hoogte door een hoekschop binnen te koppen.

Woezik bleef in het vervolg van de wedstrijd goed overeind en had met Jos Peltzer nog een goede kans op 1-2.

Door de overwinning van Silvolde op Alverna is Woezik gezakt naar de derde plaats.
Volgende week, carnavalszondag, is sc Woezik vrij.