Wijchense kickboksers in de prijzen op het Europees kampioenschap in Müllheim

Foto: Hoes Gym

Vorige week hebben drie pupillen, Sem de Goeij, Kayleigh van den Brink en Kachine Gooding, van kickboksschool Hoes Gym uit Wijchen meegedaan aan het Europees kickbokskampioenschap in Müllheim in Duitsland. En met succes!!

Allereerst mocht Sem de Goeij. Hij werd ingedeeld in een poule van elf kinderen tussen 10 a 12 jaar. Sem heeft het tot de kwart finale gehaald en is hiermee 3e van Europa uit zijn poule.

Vervolgens mocht Kachine. Zij zat in een poule met 12 meiden. Kachine won drie partijen achter elkaar en kwam hierdoor in de finale terecht. Kachine verloor in de finale op punten en is uiteindelijk 2e van Europa.

Als laatst mocht Kayleigh van den Brink. Kayleigh deed mee aan twee verschillende poules. Zij werd Europees kampioen in de poule -46kg.
Vervolgens deed zij ook mee in de poule -49kg en kwam tot de finale en hiermee dus 2e van Europa. Een mooie prestatie, vooral omdat de gewichtsklasse zwaarder was.

Op 25 februari doen Jane Felten, Sem de Goeij en Kayleigh van den Brink mee aan de Nederlandse kampioenschappen in Almere.

Lees ook “Kick- en Thaisboks sportschool Hoes Gym bestaat 10 jaar (en viert dit)“. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen