Help jij het Wijchense BuitenOverleg aan een nominatie voor de Natuurprijs Groenfonds?

Foto: BuitenOverleg

BuitenOverleg richt zich op het vergaderen buiten in de natuur en dingt mee naar de Natuurprijs Groenfonds 2016. Het thema dit jaar is “verbinding” en dit past geweldig bij het concept.

BuitenOverleg laat zien dat vergaderen niet saai hoeft te zijn maar juist plezierig.De klant kan bij BuitenOverleg bepalen waar hij met zijn team in de natuur gaat vergaderen. De natuur geeft inspiratie en de buitenlucht houdt mensen alert.
Naast een vaste locatie in Wijchen beschikt het over een mobiel kantoor waarmee de klant kan bepalen waar hij met zijn team in de natuur gaat vergaderen. Dat kan in het bos zijn of op de heide of aan het water. BuitenOverleg heeft alle voorzieningen om een pop-up vergadering te organiseren. Denk aan stoelen, tafels, tenten, verwarming. Ook de catering wordt verzorgd.

Als jij ook vindt dat BuitenOverleg goed past in het thema van de Natuurprijs Groenfonds 2016 en wil je dit project ook steunen? Ga dan naar www.natuurprijs.nl/inzendingen/inzending-2016-buitenoverleg en klik “vind ik leuk”.
Je kunt ook eerst de video bekijken en luisteren naar Pieter van der Have van BuitenOverleg

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen