Inwoners Wijchen naar de stembus

Voor het zevende jaar op rij bepalen de inwoners van Wijchen tijdens een stemronde welk goed doel een financieel steuntje in de rug krijgt vanuit hun lokale Specsavers winkel. 11 goede doelen meldden zich dit jaar aan om hiervoor in aanmerking te komen. Het is nu aan het publiek om tot en met 12 december een stem uit te brengen op hun favoriete goede doel via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Stichting Specsavers Steunt keert ieder jaar een aanzienlijk bedrag uit aan goede doelen in de omgeving van haar 124 winkels. Ook Specsavers Wijchen doet hieraan mee. De retailer wil op deze manier een bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap.

“Er zijn zoveel bijzondere initiatieven die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het is indrukwekkend om te horen wat mensen op lokaal niveau voor elkaar betekenen. Wij kijken ieder jaar weer uit naar de aanmeldingen. Ook dit jaar zitten er weer mooie, hartverwarmende initiatieven tussen. Wij zijn erg benieuwd welk doel uiteindelijk de meeste stemmen zal krijgen. Ik roep iedereen op om te gaan stemmen!” aldus Michiel Driessen, optiekpartner Specsavers Wijchen.

Meeste stemmen gelden
Vanaf half oktober konden stichtingen, verenigingen en andere liefdadigheidsprojecten zich aanmelden om deel te nemen aan deze jaarlijkse verkiezing. Nu is het aan de inwoners van Wijchen om te laten zien welk doel zij een warm hart toe dragen. Specsavers Wijchen spaart een jaar lang een vast bedrag per verkochte bril en hoortoestel voor het initiatief met de meeste stemmen. Aan het einde van het spaarjaar wordt het goede doel blij gemaakt met de donatie.

De goede doelen waar de inwoners op kunnen stemmen zijn:

  1. BV Wyba – Basketbal binding in breedtesport en topsport
  2. Stichting Vrienden van het Wijchense Kerstpakket
  3. Stichting CIGW
  4. Stichting Berg en Dals Bloei – een ToekToek voor ons dorp
  5. Speelotheek Wijchen
  6. Kinderboerderij Buiten-“Gewoon”
  7. Vrienden van de Heemtuin Malden
  8. Het Kerkevels Orkest
  9. Hospice Wijchen
  10. School’s cool Wijchen
  11. St Nicolaas comitee Beek

Stemmen kan HIER tot en met 12 december, 16.00 uur. Op 15 december maakt Specsavers Wijchen bekend voor welk goed doel de winkel gaat sparen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen