Zuid Nederland Piano s

Adres:

Valendrieseweg 301
WIJCHEN
Tel. tc4i1w5quvx3zgyg9p5jyk49y

Website:

http://www.zuidnederlandpianos.nl

[slideshow Klik hier om een kijkje te nemen in de toonzaal]

In de schitterende – totaal vernieuwde- showroom in en rond de korenmolen ‘Schoonoord’ wordt u professioneel te woord gestaan. ca 120 stuks uit de collectie van Zuid Nederland Piano’s & Vleugels staan hier tentoongesteld. U kunt keus maken uit een groot aantal piano’s en vleugels in verschillende prijsklassen.

Omdat Zuid Nederland Piano’s & Vleugels alleen instrumenten in haar collectie opneemt, die afkomstig zijn van fabrikanten die hun kwaliteit in de loop der jaren hebben bewezen, is de kwaliteit van onze collectie optimaal. Het aanschaffen van een waardevol instrument als een piano of een vleugel dient weloverwogen te worden gedaan.

Bij Zuid Nederland Piano’s & Vleugels beschikt men over een enorme hoeveelheid ervaring en vakkundigheid.

Zuid Nederland piano’s is hoofddealer van Kawai. Tevens hebben zij een ruime sortering Yamaha piano’s.

Diensten
Reparatie en Restauratie
Voor zowel de kleinste reparaties als complete revisies kunt u rekenen op de ervaren technici van Zuid Nederland Piano’s. Alle gebruikte piano’s die bij ons binnenkomen worden tot in optimale staat herstelt. Voor elke reparatie geven wij schriftelijk een vrijblijvende prijsopgave.
Taxatie
Wilt u graag de waarde van een gebruikte piano of vleugel weten dan kunt u Zuid Nederland Piano’s inschakelen voor een deskundige taxatie. Dit kan nodig zijn als
u uw piano of vleugel privé wilt verkopen, of als u een piano heeft gekregen bij een erfenis. Als u ergens een tweedehands piano heeft gezien en u overweegt deze aan te schaffen is het zeer verstandig deze eerst te laten taxeren: u weet dan zeker dat u niet teveel voor de piano zult betalen.
Transportservice
Zuid Nederland Piano’s beschikt over eigen transportmaterieel. Ieder transport wordt begeleid door onze vakkundige medewerkers.
Stemmen
Uiteraard wilt u uw piano in topconditie houden. Het stemmen van het instrument speelt
hierbij een belangrijke rol. Ook op dit gebied komt de vakkennis van Zuid Nederland Piano’s om de hoek kijken. In ons klimaat, met zijn vele temperatuur- en vochtigheidswisselingen, is tweemaal stemmen per jaar dan ook zeker geen overbodige luxe. Met de kennis van onze stemmers wordt er voor gezorgd dat uw instrument zijn oorspronkelijke klank behoudt of weer terugkrijgt. Buiten het stemmen, adviseren wij onze klanten om hun instrument 1 keer in de vijf jaar een onderhoudsbeurt te geven, waardoor deze in een optimale conditie blijft. Dit onderhoud kan uiteraard door ons verzorgd worden.

 

 

.

 

 

article
6058
Het grootste pianocentrum van Zuid Nederland. Dat klinkt als muziek in de oren
https://wijchen.nieuws.nl/bedrijvengids/muziekinstrumenten-en-bladmuziek/zuid-nederland-piano-s/
2013-05-07T23:40:59+02:00