Emilio Guzman in Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto: Hans-Peter van Velthoven

Wat is het toch mooi om het publiek van een jonge cabaretier te zien groeien! Vond het Wijchense publiek Emilio Guzman zo leuk dat ze in grote getalen terugkomen? Is zijn fanschare gegroeid door zijn deelname aan Wie is de Mol?

We weten de reden niet precies… wat we wel weten is dat Emilio één van de sympathiekste cabaretiers is die we kennen en misschien wel de enige die op een integere manier cabaret en theater weet te mixen tot een unieke eigen stijl. Nieuwsgierig? Zijn voorstelling heet niet voor niets Kom dan! Op vrijdag 15 februari is hij te zien in Theater ’t Mozaïek en via ’t Mozaïek zijn nog kaarten te boeken.

Emilio Guzman is vrolijk. Het einde van de wereld nadert. Als het niet Trump is, die opschept over de grootte van zijn nucleaire knop, dan zijn het wel de gevolgen van het broeikaseffect. We gaan er aan, dus het maakt toch niet meer uit. Dat is misschien wel de reden waarom Emilio zo vrolijk is. Voorheen werd Emilio boos, op politici, op zichzelf. Hij heeft drie voorstellingen tegen populisme gemaakt en dat heeft níks geholpen. De wereld is alleen maar populistischer geworden. Ook al is het voor Emilio misschien even slikken dat zijn voorstellingen helemaal niks hebben veranderd, het geeft hem ook vrijheid. Als het toch niet uitmaakt, kun je net zo goed doen waar je zin in hebt. En misschien maakt dat nou juist wel wat uit… Ben je benieuwd? Kom dan!

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Locatie: Theater
Artiest: Emilio Guzman
Voorstelling: Kom dan!
Genre: cabaret

article
87868
Wat is het toch mooi om het publiek van een jonge cabaretier te zien groeien!
https://wijchen.nieuws.nl/evenementen/emilio-guzman-in-theater-t-mozaiek-in-wijchen/
2019-02-01T08:10:38+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2019/01/31185905/Emilio-Guzman-001.jpg
Emilio Guzman, Emilio Guzman Wijchen, Theater ’t Mozaïek Wijchen, wijchen