Live band “Onderkoffer” tijdens Locals on Stage bij Zaal Verploegen

Zondag 11 april, tijdens de tweede Locals on Stage treedt de superformatie Onderkoffer op. Bij dit maandelijks terugkerende evenement betreden lokale bands en dj’s het podium in Zaal Verploegen. Op zondagmiddag gaan om 16.30 uur de deuren open. Toegang bedraagt € 5,00 en iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

Onderkoffer
Oudere jongere onder ons herkennen hierin enkele ex-leden uit de populaire coverband uit de jaren ’90: December. Onderkoffer, speelt een tribute aan de Nederlandstallige popmuziek.
Het beste wat de Lage Landen aan muziek hebben te bieden komt aankomende zondag tijdens het optreden aanbod.  Guus Meeuwis, De Dijk, Blof, Marco Borsato, Rames Shaffy, Het Goede Doel passeren de revue. Soms in de originele uitvoering, soms voorzien van een nieuw jasje, maar altijd met respect  voor de compositie. Tussen de sets is er ook een plaatsje is ingeruimd voor een aantal “akoestische” nummers.
Vooral de uitmuntende zangpartijen zijn opvallend, naast natuurlijk de ervaring  en de muzikale kwaliteiten van de bandleden persoonlijk.

Onderkoffer bestaat uit: zanger/bassist Perry Stekhuizen. Eén van de oprichters van de alom geprezen coverband ‘Maple Leaf’. Drummer Joop Thijssen: ex-lid van de in de jaren ’80 en ’90 furore makende formatie ‘December’.  Zanger/gitarist Bert Kabelaar: tevens ex-lid en frontman van spraakmakende formatie ‘December’. Zanger Wil Balfoort: voormalig drummer/zanger van het populaire Achterhoekse showorkest ‘Liberty’ en last but not least Toetsenist Wim Reijntjes: onmisbare steunpilaar van o.a. de “Perfection Five” en “Magic”. Het geluid wordt verzorgt door Theo Hofman [ex-december].

DJ Jeroen
De uit Wijchen afkomstige DJ Jeroen timmert goed aan de weg. Al enige jaren kom hij met zijn drive-in show op vele feesten. Tijdens de carnaval had hij nog groot succes tijdens de “Roze Maandag” in zaal de Markies. DJ Jeroen draait vooral hedendaagse hits met een vleugje jaren ’80 en ’90.

Bands of DJ’s die interesse hebben om zich te presenteren kunnen contact opnemen met Willie Verploegen; [email protected].

Voor meer informatie zie www.localsonstage.nl. Ook te volgen op twitter en localsonstage.hyves.nl.  Zaal Verploegen is te vinden aan de Woeziksestraat 100 in Wijchen

 

 

Reacties