Volop muziek en cabaret in de Previewavond van Theater ’t Mozaïek in Wijchen

Foto:

Donderdag 12 september trapt een diversiteit aan artiesten het seizoen af in Theater ’t Mozaïek. Zowel professionele als amateurartiesten in allerlei genres laten een voorproefje zien van hun show komend seizoen. Het theater verwelkomt het publiek met koffie en thee, heeft in de pauze de drankjes klaar staan en serveert een lekker hapje na afloop. Dat is allemaal de 8 euro die deze avond kost inbegrepen. Geen wonder dat de zaal in de regel lekker vol zit! Tickets zijn te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55.

Het propvolle programma laat dit keer weinig ruimte voor de enthousiaste verhalen van Nancy van Nuland, die wel de presentatie op zich neemt en deze avond vooral zelf gaat genieten van de korte optredens. Met maar liefst zeven performances op het gebied van cabaret, muziek, toneel, comedy en verteltheater is het ook voor ieder wat wils.

Naast de optredens in de Thermen Berendonck Theaterzaal staan er diverse stands in de foyer van een aantal theaterhuurders die op deze avond vol passie hun kaartverkoop starten en de aanwezige bezoekers graag meer vertellen over hun nieuwe voorstelling. O.a. De Kleine Komedie, Popkoor The Anthony Singers en het Wijchens Amateurtoneel zijn daar te zien. De laatste groep verwelkomt de gasten ook op theatrale wijze en komt zelfs nog heel even op het podium voorbij. Net als verteller Paul Groos die samen met Riverband Fish are Jumping de avond opent.

Preview ’t Mozaiek

Daarna volgt een enerverende mix van cabaret, muziek en comedy. Jong talent Tim Hartog verzekert het publiek niets in de preview van zijn show Schadevrije jaren en de innemende Nijmegenaar Samir Fighil (bekend van Eastside Comedy) laat zien wat hij in zijn allereerste avondvullende voorstelling van plan is. De tweelingzussen van Clean Pete nemen het publiek in hun mooie muzikale wereld, zoals ze op vele festivals en o.a. in Doornroosje hebben gedaan. En operazangers Francis van Broekhuizen toonde haar humor al in het tv-programma All together now, waar ze met haar droge humor en spontaniteit al snel publiekslieveling werd. Eens kijken of dat op deze avond ook gebeurt…

Cabarettalent Nabil heeft de eer om deze overvolle, gezellige én inspirerende avond af te sluiten. Nadat de Theaterkrant kopte: “En weer een toptalent uit Brabant!” gaat het hard met deze jongen. Wij vermoeden dat dit na zijn preview ook met zijn kaartverkoop gaat gebeuren…

Theater ’t Mozaïek zou zichzelf niet zijn als er op deze avond ook niets iets te winnen was én natuurlijk is het zo dat iedereen die op deze avond de theaterkassa bezoekt en tickets boekt wel eens blij verrast kon zijn. Een gezellig, gevarieerd en lucratief avondje theater dus!

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum: 12 september 2019
Tijd: 20.00 uur
Locatie: Theater
Artiest: diverse artiesten
Prijs: € 8,00 (inclusief garderobe en pauzedrankje)

article
108254
Donderdag 12 september trapt een diversiteit aan artiesten het seizoen af in Theater ’t Mozaïek.
https://wijchen.nieuws.nl/evenementen/volop-muziek-en-cabaret-in-de-previewavond-van-theater-t-mozaiek-in-wijchen/
2019-08-30T13:44:48+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/379/2019/08/30134014/Mozaiek-Preview-2019.jpg
't Mozaïek Wijchen, Theater ’t Mozaïek Wijchen, wijchen