Speurtocht naar Sinterklaas en Piet

Foto:

Meestal is het Sinterklaas die de kinderen opzoekt, maar nu krijgen de kinderen de kans om op zoek te gaan naar een Sint of Pietje. Onder de naam Sinterklaas Jacht Wijchen is een zoektocht georganiseerd voor kinderen.

De Facebookgroep Sinterklaas Jacht Wijchen wil zo de kinderen in deze coronatijd toch een gezellige sinterklaasactiviteit bieden. Patricia Teunissen-Peters van de groep zegt: “Tot 5 december kunnen de kinderen tijdens een wandeling op zoek naar Sint en Pietjes die verstopt zijn in de straten van de gemeente Wijchen. We hopen veel kinderen blij te kunnen maken met een coronaproof sinterklaasactiviteit.”

Aanmelden

Wie mee wil doen kan een Sint of Pietje achter of op het raam doen en zich via de Facebookpagina aanmelden door het sturen van een privébericht. Vervolgens wordt de locatie op een overzichtskaart bijgewerkt. Er is ook een afstreepkaart te downloaden, een diploma en bedankkaartjes.

Foto

“Iedereen in de gemeente Wijchen mag meedoen aan Sinterklaas Jacht Wijchen. Dus ook de inwoners van Niftrik, Balgoy, Alverna, Batenburg, Bergharen, Hernen en Leur. Ook de mensen die geen Facebook hebben kunnen meedoen. Wij zijn ook te bereiken via [email protected]”, aldus Teunissen.

Aan kinderen (ouders) die op sinterklaasjacht zijn geweest, wordt gevraagd een foto op Facebook te plaatsen. “We hopen dat we zoveel mogelijk inwoners in Wijchen kunnen bereiken en er samen een mooie kinderspeurtocht van kunnen maken in deze bijzondere tijd.

 

Reacties