Songfestival zoekt mooiste stukjes van Nederland

Foto: PxHere / CC0 Publiek Domein

Het Eurovisie Songfestival roept Nederland op om de mooiste plekjes van eigen land in te sturen. Het insturen van een locatie kan tot en met 31 december, het liefst door een gemeente of regio zelf. Het festival is van 18 tot en met 22 mei in Rotterdam.

Met de beste inzendingen worden de korte introductiefilmpjes in elkaar gezet waarmee de 41 deelnemers worden aangekondigd. Bezoekers van onze site kunnen ons foto’s met suggesties sturen via het e-mailadres [email protected], waarna wij zorgen dat ze gebundeld met naam bij de gemeente terechtkomen.

Tiny house

Vorig jaar werden groepen en verenigingen gezocht om een songfestivalartiest te ontvangen. maar door de coronamaatregelen kan dat in 2021 waarschijnlijk niet. Daarom worden de artiesten nu op deze manier aan Nederland voorgesteld. “We staan ook zeker open voor de nog onontdekte pareltjes die ons land rijk is”, aldus eindredacteur van het evenement Gerben Bakker. Op de verschillende locaties wordt steeds een tiny house neergezet waarop de beelden worden afgespeeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen