Wethouder Engels trakteert dagopvang “Bij Ons” op tompoezen

Foto:

Afgelopen vrijdag 8 maart werden Eugenie, Janine, Judith en de klanten van dagopvang “Bij Ons” verrast met een bezoek van Sylvia Lambrichs, beleidsadviseur welzijn, zorg en onderwijs bij de gemeente Wijchen, en wethouder Rob Engels. Ze kwamen eens kijken hoe het er bij dagopvang “Bij Ons” aan toe gaat op een gewone vrijdag.En ze kwamen niet met lege handen. Wethouder Engels trakteerde namelijk op heerlijke HEMA-tompoezen

Afgelopen vrijdag 8 maart werden Eugenie, Janine, Judith en de klanten van dagopvang “Bij Ons” verrast met een bezoek van Sylvia Lambrichs, beleidsadviseur welzijn, zorg en onderwijs bij de gemeente Wijchen, en wethouder Rob Engels. Ze kwamen eens kijken hoe het er bij dagopvang “Bij Ons” aan toe gaat op een gewone vrijdag.
En ze kwamen niet met lege handen. Wethouder Engels trakteerde namelijk op heerlijke HEMA-tompoezen

Onder het genot van een kop koffie met tompoes werd er gesproken over de toekomst van “Bij Ons”. De toekomst die door alle partijen als positief wordt gezien.

“Bij Ons” is opgestart door Eugenie, Janine en Judith. Zij hebben veel werkervaring met dementerende ouderen en omdat zij persoonlijke aandacht belangrijk vinden zijn ze “Bij Ons” begonnen.
Terug naar de basis, tijd om samen een krant te lezen, buiten wandelen, een luisterend oor dat is waar het volgens ons om moet gaan. Kleinschaligheid; een kleine groep cliënten met voldoende begeleiding . Dichtbij de samenleving daarom is de huiskamer in een wijkcentrum (OZO), voor iedereen toegankelijk en daardoor laagdrempelig. Uit ervaring weten zij hoeveel tijd en aandacht het kost om voor een hulpbehoevende oudere te zorgen en hoe fijn het kan zijn om als mantelzorg even de handen vrij te hebben.

 

article
12043
Afgelopen vrijdag 8 maart werden Eugenie, Janine, Judith en de klanten van dagopvang “Bij Ons”
https://wijchen.nieuws.nl/nieuws/20130310/wethouder-engels-trakteert-dagopvang-bij-ons-op-tompoezen/
2013-03-10T10:55:00+00:00
https://wijchen.nieuws.nl/media/sites/379/2013/05/ueuwv0mfkeq72tvp3fozgaywj-217129.jpg
Nieuws