Januari actie ´2 voor de prijs van 1´ in het regionaal openbaar vervoer

In januari kan iedereen in Gelderland, Overijssel en Flevoland voordelig kennismaken met het openbaar vervoer. In deze periode kunnen twee personen met de bus of regionale trein reizen voor de prijs van één.

Het werkt heel eenvoudig. Eén persoon reist met een geldig vervoerbewijs. De tweede persoon kan het speciale e-ticket aanvragen via de app of op www.ervaarhetov.nl en daarmee gratis meereizen.

Ervaar het OV wil mensen kennis laten maken met de mogelijkheden van het openbaar vervoer. Via de app of www.ervaarhetov.nl is een speciaal gratis ticket beschikbaar voor iedereen die voordelig wil reizen. Invullen is heel eenvoudig en daarna stap je gemakkelijk samen in en uit voor de prijs van

Waar in Overijssel, Gelderland en Flevoland kun je het beste shoppen? Bataviastad, Deventer of juist bij een klein dorpje om de hoek? Deel het met Ervaar het OV via mail ([email protected]), Twitter (@ervaarhetov) of Facebook en maak kans op een fashioncheque!

Vanaf nu kun je tickets niet alleen via de website bestellen, maar ook via de Ervaar het OV app! De app is te downloaden via de App Store en de Google Play Store.

Bekijk alle acties en bestel direct je ticket. Handig als je geen printer hebt of onderweg een ticket wilt aanvragen. Je ticket hoef je dan alleen nog maar op je smartphone of tablet aan de chauffeur of steward te laten zien.

De acties van Ervaar het OV zijn geldig in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland, met uitzondering van regio Twente, gemeente Almere, gemeente Lelystad en alle lijnen van de NS.

Kijk voor meer informatie of voor tickets op www.ervaarhetov.nl.

 

Reacties