Winnaar Jodymoon terug in Theater ’t Mozaïek

In september koos het publiek bijna unaniem uit vier diverse optredens de winnaar: Jodymoon. Deze bijzondere muziekgroep was niet eens compleet en komt vrijdag 9 januari wel met alle muzikanten naar Wijchen voor een uitermate sfeervol en bijzonder concert.

Zangeres Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben inmiddels na 4 albums, met liedjes op de rand van pop, singer-songwriter, klassiek en folk, al overtuigend bewezen dat ze blijvertjes zijn. Digna had via haar moeder met Wijchense roots ook al een band met Wijchen en dat is voor het publiek voelbaar. Net zoals ze in alle nummers ontzettend veel gevoel weet leggen.

Samen met Marie-José Didderen op cello en Wim Spaepen op viool word je meegenomen in een unieke sound die alles te maken heeft met persoonlijke verhalen, een warm thuis, vergeelde foto’s en simpele, diepe schoonheid. Met een nieuw album in de maak, zal Jodymoon in het aankomend seizoen al wat tipjes van de sluier oplichten.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van NL, gaf een reeks concerten in Canada en heeft in het voorprogramma gespeeld van o.a. Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende. In New York werkten ze meermaals samen met producer Bryce Goggin (Antony&the Johnsons, Yoko Ono etc.). De recensies liegen er dan ook niet om:

Villa d’Arte: geniale arrangementen’ en ‘Jodymoon komt als donderslag bij heldere hemel

Cultuurpodium online: Janssen en Smeets zijn regelrechte meesters in het creëren van sfeer

Dagblad van het Noorden****: onder de indruk van Jodymoons eigenzinnige koers

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum:  Vrijdag 9 januari 2015
Tijd: 20.15 uur
Artiest: Jodymoon
Voorstelling: Our place
Genre: Muziek
Prijs:  €15,00 (inclusief garderobe en drankje)

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor deze intieme show via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55.

Reacties