Klas 1T1 van het Maaswaal College is de fitste brugklas

Klas 1T1 van het Maaswaal College heeft de verkiezing gewonnen. De leerling die het meest gesport heeft bij Go4Fit is Bowien van Kempen.

De brugklassers van de locatie Oosterweg van het Maaswaal College en de klassen 1 en 1/2 van het Pro College  streden in november 2014 om deze prijs. In week 45 namen alle leerlingen deel aan een fittest, welke zij in week 49 herhaalden. De klas die gemiddeld genomen het meest vooruitgang heeft geboekt mocht zich op 8 januari de ‘Fitste Klas’ gaan noemen. Aan klas 1T1 van het Maaswaal College is deze eer weggelegd.

De leerlingen van 1T1 ontvangen op 24 januari de prijs tijdens het Wijchens sportgala: een middag Waterskiën/boarden met de hele klas bij de Berendonck. Zij mogen, evenals Bowien van Kempen, die het meest gebruik heeft gemaakt van de sportpas, tijdens het Wijchens sportgala op 24 januari 2015 de prijs in ontvangst nemen.

De leerlingen besteedden in de lessen lichamelijke opvoeding en verzorging aandacht aan het thema ‘Gezondheid’. Daarnaast ontvingen zij een sportpas van GO4FIT Basic waarmee zij in de tussenliggende weken drie keer per week konden sporten.

Fitste klas LogoPRO College, Maaswaal College, Sportschool GO4FIT en Wijchen gezond: MEER Welzijn hebben de handen ineen geslagen om dit project tot een succes te brengen.

Reacties