“Lieve Bertha” in theater ’t Mozaïek

Lieve Bertha zijn twee energieke lefgozers die hun zaakjes goed op orde hebben. Koen Brouwer en Rens Polman lijken te weten wat ze doen en gaan er voor.

Dat zag het publiek al tijdens de seizoenspresentatie in mei, waar de heren de lachers op hun hand hadden. Ook hun hilarische YouTube-filmpjes worden heel goed bekeken. Op donderdag 22 januari is hun allereerste show te zien en kunt u zien waarom Acda en de Munnik hen vroegen voor hun afscheidsconcert.

De muziek van Lieve Bertha is nederpop met een vleugje kleinkunst. Aan hun eigenzinnige Nederlandstalige liedjes kun je horen dat ze zich breed laten inspireren, maar het vooral bij zichzelf zoeken. Hun meerstemmige zang, gevatte poëtische teksten, innemende persoonlijkheid en de theatrale performance zorgen samen voor de magie van Lieve Bertha. Koen en Rens zijn al sinds hun achtste levensjaar met elkaar bevriend. Toen al besloten ze om de dingen anders te doen om daarmee Nederland te veroveren. Geen back-up, geen plan B, recht op hun droom af.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum:  Donderdag 22 januari 2015
Tijd: 20.15 uur
Artiest:  Lieve Bertha
Voorstelling: Ongekust
Genre: Muzikaal cabaret
Prijs:  €16,00 (inclusief garderobe en drankje)

Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Reacties