Speelotheek Wijchen blij met gift

17 december 2014 was de laatste Open Coffee Wijchen van 2014 in samenwerking met het vrouwen netwerk Vonk. Ook dit jaar was er weer een loterij voor het goede doel, de Speelotheek.

Het was een mooie ochtend met muzikaal entertainment van de Andrew Sisters en het verhaal van Rob Banken van Banken champignons, die ondernemer van het jaar 2014 in Wijchen is geworden.

Zoals de laatste jaren gewoon is, was er ook dit jaar weer een verloting , georganiseerd door Vonk. Het goede Doel was dit jaar De Speelotheek. De Speelotheek wil, door het uitlenen van goed en verantwoord speelgoed, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van je kind. Zij hebben een gevarieerd aanbod bekend en minder bekend speelgoed. Kinderen kunnen in de Speelotheek spelen, rondkijken en op hun gemak een keuze maken. De speelotheek is voor alle kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar. Ook opa’s, oma’s en oppasouders kunnen lid worden.

Afgelopen week hebben de Astrid Schraven en Helga Geelen een mooi bedrag, ca. € 250,–, aan Brigitte Duivenvorden, vrijwilliger en voorzitter van het bestuur. kunnen overhandigen. Natuurlijk was zij hier erg blij mee en hierdoor kan de Speelotheek weer leuke wensen verwezenlijken.

“Een warm gevoel was zeer welkom met een kapotte verwarming! Respect voor alle vrijwilligers die onder alle omstandigheden zich inzetten voor hun medemens,” aldus Helga Geelen.

Reacties