De Blauwkoppen vieren 55-jarig bestaan

De Blauwkoppen bestaan 55 jaar en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 24 januari wordt dit groots gevierd in zaal Sterrebosch.

Het was in 1959 dat enkele Wijchense jongemannen vonden dat het tijd werd om ook in Wijchen de carnavalsfeesten op te luisteren met een echte raad van 11. Op 15 januari 1960 werd carnavalsvereniging  De Blauwkoppen opgericht. De residentie wisselde tussen De Klok (nu Wapen van Wijchen) en Zaal Vonk (nu Sterrebosch). Inmiddels is al jarenlang Zaal Sterrebosch de tempel der Blauwkoppen. Al snel ontstond ook hofkapel De Blauwe Blaozers en kwam er ook een dansgarde, De Blauwköpkes.

Zaterdag 24 januari viert carnavalsvereniging De Blauwkoppen het 55 jarig bestaan. Dat willen zij graag samen met u vieren. Iedereen is van  harte welkom en in het bijzonder de vele oudsenatoren, oudleden, oudleden van de kapel en van de dansgarde.

Om 19.00 uur start de receptie die rond 21.00 uur over zal gaan in een groot feest met optredens van DJ Koen, Duo4party en een uniek optreden van Blèdje Vol! Verder wordt op die avond de nieuwe president der Blauwkoppen bekend gemaakt.

Natuurlijk vindt dit alles plaats in de tempel der Blauwkopppen, Zaal Sterrebosch, en is de entree gratis.

 

Reacties