Gezinspassen verkrijgbaar bij speeltuin De Blije Dries

Er kunnen bij speeltuin De Blije Dries weer gezinspassen worden aangevraagd voor seizoen 2015. Er worden 275 passen uitgegeven, dus wees er snel bij.

De procedure is als volgt:

  • Iedereen die een gezinspas wil aanschaffen voor het seizoen 2015, kan deze pas schriftelijk aanvragen bij Stichting Spel en Recreatie “De Blije Dries”, Postbus 293, 6600 AG Wijchen.*
  • Men dient een kopie van het paspoort of trouwboekje of uittreksel van het bevolkingsregister (verkrijgbaar bij de gemeente) bij te voegen met daarin de vermelding van de kinderen met (roep)naam en geboortedatum. Al deze personen dienen op hetzelfde adres te wonen. Vermeldt in de brief gezinsnaam, adres, telefoonnummer en emailadres.

Uit alle geldige aanmeldingen voor een gezinspas, die ontvangen zijn voor of op 8 maart 2015, worden er 275 door loting toegewezen. Aanmeldingen die op 9 maart 2015 of later worden ontvangen loten niet mee.

De aanmeldingen die niet worden ingeloot krijgen voor 15 maart 2015 bericht. Dit betekent: ”Geen bericht = goed bericht”. Dus: Geen bericht en de aanmelding is op tijd door ons ontvangen, dan bent u dus ingeloot en kunt op een van de genoemde data uw pas afhalen.

De gezinspas kan op zaterdag 21 maart of zaterdag 28 maart 2015 tussen 11.00 uur en 12.00 uur afgehaald worden. Het te betalen bedrag van € 75,- dient contant of per pinpas voldaan te worden . De gezinspassen die op 28 maart na 12.00 uur niet zijn opgehaald komen onherroepelijk te vervallen.

  • Deelname aan de loting is uitgesloten als niet voldaan wordt aan deze voorwaarden.
  • Ook mensen buiten de gemeente Wijchen kunnen een pas aanvragen.
  • Indien na verstrekking van de gezinspas blijkt dat foutieve informatie is verstrekt of de gezinspas oneigenlijk wordt gebruikt, wordt de gezinspas ingetrokken zonder teruggave van betaald bedrag.
  • Bij binnenkomst in de speeltuin dient de gezinspas getoond te worden bij de kassa.
  • Een kwijtgeraakte gezinspas kan worden vervangen, kosten hiervoor zijn € 10.-
  • Mensen die een uittreksel van het bevolkingsregister hebben toegestuurd en uitgeloot zijn, krijgen twee entreebewijzen voor de speeltuin, ter compensatie voor de gemaakte kosten van het uittreksel.

* Alleen de gezinspashouders van het seizoen 2014 kunnen ook alleen via [email protected] een        pas aanvragen o.v.v. Gezinspas 2015.

Vermeld hierin pasnummer 2014, familienaam en adres. Het aantal kinderen in 2015 en eventuele mutaties kunnen ook hier doorgegeven worden en verder gelden de bovenstaande regels.

Bekijk de promofilm

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen