Pro College organiseert Jongeren Werkmarkt

Op dinsdag 27 januari tussen 17.00 en 21.00 uur organiseert het Pro College een Jongeren Werkmarkt in de Jupiler Lounge van het Nijmeegse Goffertstadion.

Zo brengen zij leerlingen en hun ouders/verzorgers in contact met werkgevers, uitzendbureaus en partijen die waar nodig ondersteuning bieden bij het verkrijgen van werk. Ook krijgen ze sollicitatie- en presentatieadviezen.

Het is het derde achtereenvolgende jaar dat het Pro College dit evenement organiseert. De vorige edities waren een groot succes, met tientallen standjes en honderden bezoekers. Ook in tijden van economische crisis blijken werkgevers behoefte te hebben aan enthousiaste jonge medewerkers, die graag ondersteunende werkzaamheden verrichten bij bedrijven in de sectoren techniek, groen, facilitair en economie (horeca en detail).

Het Pro College bestaat uit praktijkscholen in Boxmeer, Bemmel, Wijchen en Nijmegen. Wij bieden voortgezet onderwijs aan jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Onze scholieren leren het beste door te doen, praktijkgericht dus. Arbeidstoeleiding, het verkrijgen van werk en inkomen staat daarbij centraal.

Werkgevers zijn van harte welkom om zich aan te melden als standhouder op de werkmarkt. Om 17.00 uur wordt er gestart met een presentatie over sectorkeuze en stagemogelijkheden voor de 3e jaars leerlingen door praktijkvakdocenten en trajectcoaches. Daarna gaan de leerlingen in gesprek met de standhouders. Tussen 19.00 en 21.00 uur is de werkmarkt bedoeld voor 4e en 5e jaars leerlingen en geïnteresseerden. Het accent ligt dan op uitstroom naar werk.

Geïnteresserden kunnen contact opnemen met Ilse Rasing, Pro College regio Nijmegen. Contactgegevens: [email protected] / 06- 11 86 88 55.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen