Theatervoorstelling: ‘Paulus, in het oog van de storm’

De twee grootste geloofsgemeenschappen in Wijchen zetten samen de schouders onder een prachtige, muzikale theatervoorstelling. In de muzikale theatervoorstelling ‘Paulus, in het oog van de storm’ op zaterdag 31 januari wordt Paulus gepresenteerd als de apostel van de vrijheid.

Vanaf het moment dat hij het licht heeft gezien en een stem heeft gehoord, verkondigt Paulus gepassioneerd de vrijheid voor ieder mens. Hij is de grootste reiziger uit zijn tijd. Hij schrijft brieven die wereldberoemd zouden worden. Hij roept sterke gevoelens op, bijvoorbeeld door zijn prachtige woorden over de liefde. Met gevaar voor eigen leven maakt Paulus de wereld bekend met de beweging rond de Joodse Jezus van Nazareth. Hij kijkt ver over de grenzen van zijn eigen traditie heen,  zonder die overboord te gooien.

‘Paulus, in het oog van de storm’ wordt gespeeld door Kees Posthumus (tekst, zang en spel) en Juul Beerda (techniek, muziek en spel). Regisseur is Heleen Hennink.

Twee jaar geleden hebben wij genoten van hun succesvolle voorstelling ‘Op het leven!’. Ook de avond rond Paulus belooft weer heel bijzonder te worden.

Deze voorstelling is een samenwerkingsproject van de RK parochie ‘De twaalf Apostelen’ en de Protestantse gemeente Wijchen / Leur / Batenburg. Iedereen is van harte welkom, een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Locatie: De Schakel te Wijchen
Datum : zaterdag 31 januari 2015, aanvang 20.00 uur
Info ds. Marco Luijk, [email protected], tel. 06 – 245 683 99

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen