Tim Akkerman en The Eastway in Theater ’t Mozaïek

Na een innemende presentatie in mei vorig jaar en na zijn vorige show in ons theater sloten diverse bezoekers Tim in hun hart. Wat een aardige jongen, rasmuzikant en topzanger! Op donderdag 29 januari staat hij met zijn nieuwe theatershow The Journey in theater ’t Mozaïek.

Tim Akkerman neemt de bezoekers mee op reis naar de bioscoop van de jaren twintig. Beleef de nostalgie van de stomme film met muziek –live gespeeld met band- van zijn debuutalbum ”Anno” en zijn net uitgekomen album ”The Journey”. Ga meer op reis door de jeugd van Akkerman met als rode draad zijn passie voor Piet Mondriaan en andere inspirators. Deze unieke ervaring van een mix van mooie beelden en prachtige klank geven een extra dimensie aan het theater.

Ook Pro Podium laat rondom deze voorstelling van zich horen, letterlijk! In de foyer van Theater ’t Mozaïek speelt op deze avond de Wijchense band The Eastway. Geïnspireerd door Johnny Cash en The Stray Cats spelen zijn rock ’n roll, swing, country en blues alsof het rechtstreeks uit de jukebox komt. Pro Podium zorgt o.a. dat lokale artiesten meer te zien zijn in Theater ‘t Mozaïek, bijvoorbeeld door hen het randprogramma te laten verzorgen, zoals nu het geval is.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum:  Donderdag 29 januari 2015
Tijd: 20.15 uur
Artiest:  Tim Akkerman
Voorstelling: The journey (in de foyer: The Eastway)
Genre: Muziek
Prijs: €16,50 (inclusief garderobe en drankje)

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen