Beslist.nl voorspelt heet carnaval

Carnaval 2015 belooft een opwindende aangelegenheid te worden. De vraag naar sexy outfits is groot. Dit blijkt uit het zoekgedrag van online shoppers op beslist.nl. Veel vrouwen lijken voor korte en strakke pakjes te kiezen dit jaar.

Beslist.nl ziet de belangstelling voor carnavalskostuums in de weken voor ‘vastelaovend’ met ruim 40 procent toenemen ten opzichte van vorig jaar. Dagelijks zoeken enkele duizenden Nederlanders naar carnavalskleding op het online winkelcentrum.

Sinds enkele jaren worden van veel vrouwelijke carnavalskostuums sexy varianten gemaakt. Die trend zet dit jaar door. Online shoppers tonen grote belangstelling voor de outfits. Het gaat om strakke pakjes en kostuums met korte rokjes en jurkjes.

Afgaande op het zoekgedrag van online shoppers op beslist.nl zullen veel carnavalsvierders dit jaar een schaars geklede cheerleader, stewardess, verpleegster, non, politieagente of soldate tegen het lijf lopen. Ook actieheldin Catwoman zal zich veelvuldig in het feestgedruis begeven, gehuld in haar strakke catsuit.

Het zijn niet alleen maar sexy damesoutfits waarin online carnavalsshoppers geïnteresseerd zijn. Onder mannen is de belangstelling heel divers. Zij kleden zich van Superman tot nerd. Ook kostuums van dieren, stripfiguren, filmhelden en gamepersonages zijn geliefd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen