“Carnaval van Toen” in Zaal Sterrebosch

Op zondagmiddag 01 februari 2015 vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur organiseren alle carnavalsverenigingen van het Urnerijk i.s.m. het Urnekabinet voor het tweede jaar een gezellige carnavalsmiddag voor de ouderen in Zaal Sterrebosch.

Tijdens deze middag zijn er diverse optredens door de verenigingen en hun dansgardes. O.a. treedt op de altijd vrolijke Ria Valk, bekend van Leo (ben jij vannacht weer dronken geweest), Rocking Billy, Worstjes op de borstjes en nog veel meer hits.

Tussendoor is er gelegenheid om een dansje te maken op de muziek van Toen van de Loatbloeiers uit Groesbeek

De toegang is gratis en bij binnenkomst krijgt u een kopje koffie met iets lekkers en een drankje aangeboden. Indien nodig, kan er  vervoer via Op Stap voor u geregeld. U kunt dan bellen met Monique van Schijndel (024-6421559 of 06-25555453). U kunt zich ook via e-mail aanmelden op [email protected].

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door de Alliander Foundation. Deze foundation zet zich in voor minderheidsgroepen, zoals ouderen en gehandicapten.

Hopelijk zullen veel senioren uit Wijchen en omstreken zondag erbij zijn voor een onvergetelijke middag. Kent u iemand, die dit erg leuk vindt, neem haar/hem mee voor een gezellige middag .

Iedereen is van harte welkom !!!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen