Feestelijke bijeenkomst WijWijchen

WijWijchen.nl is een online dorpsplein waar inwoners uit Wijchen met elkaar in contact kunnen komen. Afgelopen zaterdag was er een bijeenkomst in de bibliotheek. Er werd een presentatie gegeven, bezoekers konden zich inschrijven als ambassadeur en popkoor Di Capelli gaf een feestelijk tintje aan de bijeenkomst.

Wijchen heeft inmiddels vier buurtverbinders, Patricia Bender, Maria Terpstra, Tineke van Goor en Marianne Hoogsteder. Zij zorgen ervoor dat zowel on- als offline mensen die bij elkaar in de buurt wonen zich (meer) met elkaar verbinden. Ook beheren zij de website www.wijwijchen.nl. Alle vier de buurtverbinders hebben een speciale opleiding gevolgd waarbij online buurtcommunicatie centraal stond.

Zaterdagmiddag verzorgde Patricia Bender een presentatie waarbij het online dorpsplein nader werd toegelicht. Op het online dorpsplein kunnen de buutbewoners o.a. informatie krijgen over wat er zoal in de buurt te doen is, welke spullen er te leen of te koop zijn, wie gezelschap zoekt om samen de warenmarkt te bezoeken, gewoon een vraag stellen, etc…

WijWijchen 01

Alle bewoners kunnen een account aanmaken op de website. Met een account is het mogelijk om een bericht op de website te plaatsen en is men actief bezig. Dus zoekt u hulp, hebt u leuke spullen te koop of wilt u graag met iemand in contact komen met dezelfde hobby? Maak dan een account en word ambassadeur voor WijWijchen.

Kijk voor meer informatie op de website www.wijwijchen.nl.

Wilt u meer informatie over WijWijchen? Neem dan via mail, [email protected], contact op.
Bekijk (een deel van) de presentatie en een optreden van popkoor Di Capelli

Popkoor Di Capelli zorgde voor de muzikale omlijsting. Zij zijn nog op zoek naar mannen die het leuk vinden om te zingen in een koor. Interesse? Stuur een mail naar [email protected].
WijWijchen 05

WijWijchen 03 WijWijchen 02

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen