Wandelen met WijchenGezond

Op zaterdag 21 februari 2015 organiseert WijchenGezond (de pijler “Verbind”) ,  voor de 13e keer een wandeling en een interactieve inleiding waarin het thema  “hoe kom ik in contact met mijn buurtgenoten” centraal zal staan.

Om 9.30 uur wordt de introductie gehouden door deelnemers van de werkgroep “Verbind”. De samenkomst is zoals altijd weer in het  ‘Het Kompas’ aan de Passedwarsstraat 69B in Wijchen Noord.

Tijdens de introductie wordt de deelnemers gespreksstof aangereikt voor de wandeling, welke aansluitend zal starten.  De mooie wandeling door Wijchen wordt verzorgd door Maria Lange.

Na ongeveer een uur in de buitenlucht, waarin u allen de mogelijkheid heeft om met elkaar ideeën uit te wisselen, eindigt de wandeling wederom bij ontmoetingscentrum ‘Het Kompas’ alwaar een gezamenlijke uitwisseling zal plaatsvinden en de start van het “online dorpsplein” WijWijchen  wordt toegelicht. De ochtend met elkaar duurt tot ongeveer 12.00u. Wandelt u ook mee?

Heeft u al vaker meegewandeld? Neem 21 februari eens iemand mee die weinig beweegt en die u wilt laten ervaren hoe heerlijk wandelen is en hoe informatief het WijchenGezond Café kan zijn!

WijchenGezond is een initiatief van bewoners en professionals in en uit Wijchen die met elkaar de uitdaging aangaan om van Wijchen in 2018 de gezondste gemeente van Nederland te maken. Er zijn 4 pijlers waar we ons op richten namelijk Eet verstandig, Beweeg, Passie en Verbind. Op de website van www.wijchengezond.nl vindt u meer informatie over dit initiatief en de agenda met activiteiten.

Bent u óók al enthousiast over dit initiatief? U doet WijchenGezond Café  een groot plezier als u uw enthousiasme deelt met anderen zodat er nog meer mensen op de hoogte zijn.

Deelname is geheel vrijblijvend en kosteloos. Koffie of thee tegen betaling van €1,-

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen