Expositie fotokring “Meer Licht” in KunstPost Wijchen

Fotokring ‘Meer Licht’ uit Nijmegen exposeert eind februari in KunstPostWijchen met bijzonder eigen werk. De leden van de fotoclub tonen hun mooiste foto’s in verschillende thema’s.

De diversiteit in het werk van de amateurfotografen maakt van de expositie een aantrekkelijk en inspirerend geheel. De expositie is gedurende twee weekenden te bezichtigen. Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 februari en van vrijdag 27 februari tot en met zondag 1 maart. De expositie is van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend en vrij toegankelijk. ” ” De leden van de fotokring zijn tijdens de expositie zelf aanwezig om het werk toe te lichten en eventuele nieuwe leden van informatie te voorzien.

“Meer Licht, opgericht in 1893, is een van de oudste fotoclubs van Nederland. Wij zijn trots op de variatie en flexibiliteit binnen onze club en staan open voor enthousiaste nieuwe leden”, aldus Natasha Groot, voorzitter van ‘Meer Licht’.

KunstPostWijchen heeft als doelstelling om op een laagdrempelige manier kunst te tonen aan een breed publiek. Om de twee weken is er een nieuwe expositie, waar geïnteresseerden van harte welkom zijn. KunstPostWijchen is gevestigd aan de Herenstraat 18 in Wijchen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen