Afscheid slachtoffer treinongeval Wijchen in De Goffert

De uitvaart van de overleden NEC-supporter Rocky Hellegers wordt woensdag in stadion De Goffert in Nijmegen gehouden. Rocky verongelukte afgelopen dinsdag op het station van Wijchen.

Volgens de supportersgroep HKN, waar Rocky lid van was, bestaat de uitvaart uit een besloten en een open gedeelte. Vanwege de verwachte grote opkomst is de dag in twee delen gesplitst. Er is een besloten gedeelte voor familie en vrienden en een openbaar gedeelte. Voor het besloten gedeelte worden er uitnodigingen verstuurd.

Dagindeling openbare gedeelte: Om 09:30 uur komt Rocky aan bij de hoofdingang van het NEC stadion. Voor het stadion wordt er een erehaag gemaakt waardoor hij naar binnen gereden zal worden.

Om alles soepel te laten verlopen wordt de bezoekers gevraagd om na aankomst van Rocky direct naar de Gaanderij van het NEC stadion te gaan. Bij binnenkomst kan men een donatie verrichten bij de vrijwilligers van de supportersverenigingen. Er wordt dringend verzocht alle raad op te volgen van het personeel van NEC en de vrijwilligers van de aanwezige supportersverenigingen om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Na een korte toespraak is er een route vanuit de Gaanderij naar de hoofdtribune, en dan naar de gracht, waar de plek is waar normaal de spelers het veld op komen om afscheid te nemen van Rocky: Daar zal de kist met Rocky staan. U heeft daar de gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen. Wel wordt verzocht dit kort en bondig te houden, zodat de familie weer op tijd kan vertrekken naar het besloten gedeelte.

Vrijdag wordt er, voorafgaand aan de wedstrijd NEC – Roda JC, ook een eerbetoon gehouden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen