Bende van Beuving in Theater ’t Mozaïek

Popkoor Di Capelli uit Wijchen zingt mee in de hilarische muzikale voorstelling Skoren van de Bende van Beuving op zaterdag 28 februari.

Ernest Beuving, ooit bekend van cabaretduo Ernesto & Marcellino, later bekend in Wijchen vanwege zijn muzikale samenwerking met Jan-Willen Bökkers, combineert muzikale pareltjes met sketches en typetjes. Zijn preview in mei zorgde voor een ware run op de kaartjes, maar de zaal is nog net niet uitverkocht.

Jezelf als scorende winnaar leren zien, ook als de werkelijkheid meewerkt. Daar gaat het om in Skoren. Brengt een hoefijzer ook geluk als je er een op je hoofd krijgt? Ja! Dan heb je het geluk dat het paard er niet meer aan vast zat. En is een saai leven saai? Nee,  want als je denkt: nou moet er toch wel een keer iets gaan  gebeuren en het gebeurt dan weer niet, dan is dat toch verrassend. Met dit soort bevrijdende redenaties van Ernest Beuving verlaat iedereen de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. Skoren is een cabaretesk muziekprogramma van Ernest Beuving, zijn band en popkoor Di Capelli. Het is oprecht een gezamenlijk concert met tussendoor veel humor, imitaties, echte verhalen spontaniteit en geen geposeer. Het koor zingt heerlijk mee en ligt tussendoor onder de stoel van het lachen.

Popkoor Di Capelli

Popkoor Di Capelli telt zo’n 50 enthousiaste leden uit de regio. Ze zingen voor hun plezier en kiezen voor de combinatie van gezelligheid en muzikale kwaliteit. Daarom passen zij zo goed bij deze show. Het koor wordt enthousiast ondersteund door een vierkoppige band. Wat hen allemaal bindt is het samen muziek maken, daar genieten ze volop van. En op zaterdag 28 februari mag het publiek daar van meegenieten.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:
Datum:  Zaterdag 28 februari 2015
Tijd: 20.15 uur
Artiest:  Bende van Beuving met medewerking van popkoor Di Capelli
Voorstelling: Skoren
Genre: Muziektheater
Prijs:  €18,00 (inclusief garderobe en drankje)

Boek dus snel die laatste kaartjes voor “Skoren” via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen