Lichaam vermiste Mariska Peters geïdentificeerd

Zondagavond is na intensief onderzoek komen vast te staan dat het stoffelijk overschot dat vanmorgen in de bossen van de Hatertsevennen werd aangetroffen, het lichaam is van de vermiste Mariska Peters.

De familie is inmiddels op de hoogte gebracht van de bevindingen van de politie. Het onderzoek zal worden voortgezet en de politie hoopt snel helder te krijgen hoe en onder welke omstandigheden Mariska om het leven is gekomen. Op dit moment doet de politie geen verder mededelingen.

Zondagmorgen even over 10.00 uur werd bij de politie melding gedaan, door een vertegenwoordiger van een speurhondengroep, dat er in de bossen van Hatertsevennen een stoffelijk overschot was aangetroffen. De politie is direct na de vondst met het onderzoek gestart naar de omstandigheden waaronder het slachtoffer om het leven is gekomen en de identiteit van het slachtoffer.

Voor het weekend was door een kennis van de familie, een lid van het Team Grootschalig Onderzoek van de vermiste Mariska Peters op de hoogte gebracht van het feit dat er vandaag door een groep speurhonden en hun begeleiders zou worden gezocht. Van het onderzoeksteam kregen zij enkele locaties op waar men de honden kon laten zoeken. Eén daarvan was de Hatertsevennen.

Kort na aanvang van de speuractie werd het stoffelijk overschot aangetroffen. Direct na de vondst en de melding werd de omgeving ruim afgezet om op die manier zoveel mogelijk sporen veilig te kunnen stellen. Diverse rechercheurs van de afdeling Forensische Opsporing zijn sinds 11.00 uur volop bezig met het onderzoek. De verwachting is dat dit nog zeker uren in beslag gaat nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen