Minibeurs tijdens de Open Coffee Wijchen

Ook deze maand heeft de organisatie van de Open Coffe Wijchen weer veel reacties gehad op oproep voor deelnemers aan de minibeurs op woensdag 25 februari! Het waren zelfs zoveel aanmeldingen, dat ze volgende maand wederom een minibeurs doen.

Woensdag 25 februari zijn er een zestal bedrijven die uiteenlopende producten aanbieden.

De bedrijven zijn:

Prode Webdesign & Vormgeving
Partners in beeldvorming. Dat is wat Prode tot Prode maakt. In Wijchen, Nijmegen en omgeving inmiddels meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om (Responsive) webdesign, vormgeving en drukwerk en staat bekend als doortastend, flexibel en ‘effectief creatief’.
Sander en Barbera Koopsen weten wat de klant van nu wil: creativiteit is geen doel op zich, we willen iets maken dat er mooi uitziet, goed werkt en goed vindbaar is in Google. Want als het klopt, dan klopt het.

Voor meer informatie over de producten en diensten van Prode, bezoek je www.prode.nl.

Process-IT
Lean werken en mailen?
Verspillingen en ongewenste variaties uit uw bedrijfsproces? Focussen op maximale toegevoegde waarde voor uw klanten?

→ Ontvang 3 Lean verbeteracties voor uw organisatie na een kort bedrijfsbezoek
In Outlook inkomende én uitgaande e-mailberichten direct in het juiste dossier of project zonder te slepen?

→ Gebruik Mail2Folder en bespaar dagelijks tijd
Ralf Hanekamp is LeanSixSigma-specialist en geeft Microsoft Office-trainingen.

Kijk voor meer informatie op www.process-it.nu.

Toff Loopbaanadvies
Toff Loopbaanadvies ondersteunt bedrijven door middel van loopbaanbegeleiding, outplacement en coaching (on te job) bij het (her)ontdekken van de wensen en talenten van hun mensen.
We kijken of ze nog op de goede plek zitten. Zo niet dan gaan we samen op zoek naar mogelijkheden, kansen en verbindingen zodat er een volgende stap op het loopbaanpad gezet kan worden.
Wilt u meer informatie over Toff Loopbaanadvies, neem dan een kijkje op www.toffloopbaanadvies.nl.

BuitenOverleg
Buiten vergaderen … geeft nèt iets meer lucht!
De meeste hei-sessies spelen zich af op de hei … maar dan in een zaaltje van een hotel. In de pauzes is er dan even tijd om te genieten van de natuur en de frisse lucht.

Dat het ook anders kan bewijst BuitenOverleg. Vanaf nu is het mogelijk buiten te vergaderen, op het strand, de hei, waar u maar wilt! Het mobiele kantoor staat al voor u klaar. Als u toch liever in de buurt blijft; boek dan het buitenverblijf aan het Wijchens Ven.

Bekijk voor een sfeerimpressie en meer informatie op www.buitenoverleg.nl.

Security Display Solutions
Uit diverse rapporten blijkt dat diefstal een steeds groter probleem wordt voor zowel winkeliers als werkgevers. Een groot deel hiervan is gelegenheidsdiefstal.
Wij leveren beveiligingsproducten voor onder andere tablets, laptops en smartphones. Niet alleen voor de detailhandel in de vorm van display product beveiliging maar ook voor op kantoor. Daarnaast leveren we tablet en laptop beveiliging voor op beurzen, in winkels, overheidsgebouwen, bibliotheken, museums, en andere openbare gelegenheden.

Kijk voor meer informatie over Security Display Solutions en hun producten op www.sediso.com.

American Clay Nederland
American Clay is een nieuwe wandafwerking op basis van klei. Deze natuurlijke pleister biedt u een alternatief voor verf, behang en andere stuc afwerkingen.
Naast de mooie natuurlijke uitstraling heeft American Clay ook nog een aantal andere voordelen zoals vochtregulerende werking, makkelijk te repareren, kleurecht (vervaagt niet onder UV licht), stofafstotend en nog veel meer. Wij bieden een vijftal pleisters met elk verschillende soorten afwerking, van grof tot heel erg glad. Tevens hebben wij een kleuren assortiment van 224 kleuren.

Voor meer informatie nodigt American Clay u graag uit in de showroom aan de Kerkenbos 1079jj te Nijmegen, of bezoekt u de website op www.americanclay.nl.

Waar en wanneer?
Deze Open Coffee vindt plaats op woensdag 25 september, tussen 9.00 en 11.00 uur, in restaurant Magnolia’s van BurgGolf Wijchen, Weg door de Berendonck 40 in Wijchen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen