Frederik Peters, molenaar op Alverna, hoog op VVD -lijst

De 28-jarige Frederik Peters staat tijdens de komende Provinciale Statenverkiezingen op een verkiesbare plek 9 voor de VVD. Peters wil zich als Statenlid de komende jaren inzetten voor een goede bereikbaarheid, gezonde Gelderse financiën en een groeiende economie.

Peters is al sinds 2005 vrijwillig molenaar op de molen in Alverna en groeide op in Wijchen. In de periode 2010-2014 was hij gemeenteraadslid voor de VVD in Nijmegen. In deze periode hield hij zich onder andere bezig met verkeer en vervoer, financiën en regionale samenwerking. Peters wil nu de stap naar de Provinciale Staten zetten: “Een liberale vertegenwoordiging uit onze regio is nodig om ook de komende jaren economisch koers te houden”.

Nu de economie weer voorzichtig groeit wil de liberaal dat er doorgepakt wordt. De komende jaren moet daarom verder gewerkt worden aan een goede bereikbaarheid in de regio Nijmegen. Peters: “Het forenzenverkeer zal bij verder economisch herstel toenemen. Het aanpakken van  knelpunten in het verkeer, zoals bij knooppunt Bankhoef,  is daarom noodzakelijk om onze regio bereikbaar en aantrekkelijk te houden.”

Frederik Peters staat op plek 9 van de lijst. De VVD heeft nu 11 zetels en is daarmee de grootste fractie in de Gelderse Provinciale Staten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen