CDA start campagne met bereikbaarheidstour

Verkeersveiligheid en vervoer zijn belangrijke speerpunten van beleid waar de Wijchense CDA-kandidaten Bea Schouten en Otto van Verschuer in de provincie zich de komende jaren voor willen inzetten. Het CDA start de campagne van de provinciale staten met een bereikbaarheidstour door Malden, Groesbeek, Ubbergen, Leuth, Kekerdom, Millingen en Nijmegen op zaterdag 28 februari.

Het CDA zet zich al jaren in voor verkeerveiligheid en een goede bereikbaarheid in Gelderland. De komende periode zetten wij dat voort. Concrete actiepunten zijn: de verbreding van de A15 en de doortrekking van de A15 zonder tolheffing, maar ook het verbeteren van de aansluiting van de A326 en de A50. De veiligheid van de Rijksweg in Malden is een groot aandachtspunt. Daarnaast wil het CDA de Maaslijn van Nijmegen naar Limburg opwaarderen door deze te elektrificeren. Het CDA hecht veel waarde aan het aanleggen van veilige en brede (snel)fietspaden. Goed en betrouwbaar openbaar vervoer is van groot belang voor de leefbaarheid van de kleine kernen. Daar zijn regio taxi en buurtbussen goede middelen voor die ook de komende jaren onmisbaar zijn in onze dorpen.

Tijdens de tour zal het CDA steeds stoppen in het dorpscentrum op het marktplein om daar met belangstellenden te praten over vervoer. Ze eindigen tegen vier uur op het Keizer Karel Plein in Nijmegen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen