Wijkfeest Wijchen Noord

Op zondag 31 mei zal er van 10.00 tot 16.00 uur een wijkfeest georganiseerd worden rondom Paulusschool/Noorderlicht.

Tijdens dit wijkfeest staat er een braderie/rommel-hobbymarkt rondom het gebouw, presenteren diverse groepen uit Wijchen Noord zich, kan er genoten worden van een hapje en een drankje mét live muziek van o.a. Die Urndorfer Musikanten en Stand & Deliver op het terras. Daarnaast is er vanuit Wijkvereniging Wijchen-Noord een ludieke ledenwerfactie. Ook voor de jeugd is er op deze dag van alles en nog wat te doen.

Op deze dag lopen en rennen de kinderen van de Paulusschool rondjes om het gebouw. Door hen te sponsoren verdienen zij geld voor ’n maaltijd voor de kinderen in Malawi.

Ruim twee jaar geleden kwam de Paulusschool namelijk in contact met de stichting “Kids moving the World”. Deze stichting zorgt voor een compleet programma op scholen en ondersteunt inzamelingen voor de landen die zij als speerpunt hebben.

Vanaf 18 mei kunnen leerlingen hiervoor aan de deur komen met de vraag of u hen wilt sponsoren met een bedrag vanaf € 0,50 en/of een veelvoud daarvan. Het geld dat u sponsort kunt u meteen betalen, zodat de kinderen na afloop niet nog eens terug hoeven te komen. Doet u mee, dan ontvangt u van het kind een “deurzegel” , zodat andere kinderen kunnen zien dat u reeds gesponsord hebt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen