Open dag vrouwensportschool Hart for her Wijchen

Foto: wijchen.nieuws.nl

Afvallen, fitter worden, gezonder leven of gewoon lekker bewegen? Dan is Hart for her jouw ideale fitness formule!

Bij Hart for her Wijchen aan de Herenstraat 36 in Wijchenstel je samen met je personal trainster een ‘Beweegplan’ op, gebaseerd op jouw beweegredenen. Sporten moet je zelf doen, maar een personal trainer kan je wel extra stimuleren en motiveren. Zo werk je samen aan je gezondheid en houd je het sporten langer vol! Het circuit kan je binnen 30 minuten afronden, maar een uitgebreidere training is ook mogelijk. 

Bij Hart for her staan de drie f’s centraal: friendship, feelgood en fun. “Wij vinden het belangrijk dat leden het naar hun zin hebben”, vertelt trainster Bernadette Pieterse enthousiast. “Een kopje koffie en een praatje op zijn tijd moeten zeker kunnen. Maar prestaties tellen ook mee! Alle grote spiergroepen komen aan bod en om de 6 weken worden die gemeten. Het programma kun je uitbreiden met specifieke oefeningen, mocht je dat willen. Daarom zijn de sessies zeer effectief.”

Sportschool Hart for her is niet te vergelijken met een ‘gewone’ sportschool. De oefeningen zijn doelgericht en effectief. En je krijgt alle aandacht van de personal trainster.  “Je kunt binnenlopen wanneer het jou het beste uitkomt. Of je nu graag alleen sport of meedoet met een groepsles, het kan allebei”.  

Zaterdag 5 september ben je welkom in Herenstraat 36 in Wijchen tijdens de open dag van 10.00 uur tot 15.00 uur. Mocht je besluiten een jaar lid te worden op deze dag dan krijg je 12 Better Belly workouts gratis!

Meer informatie: bel 024-7506015 / mail [email protected] of kijk op www.hartforher.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen