De Maas bij Hoogeerd gaat weer vlammen

Foto: Hoogeerd

Op zaterdag 26 september organiseert Zeil, Roei – en Motorbootvereniging De Batavier het evenement “Maas in Vlammen”. Voor de zevende keer trekt de tocht, waarbij schepen zijn aangekleed met allerlei versierselen, over de Maas langs Hoogeerd in Niftrik.

Bij Hoogeerd kan men vanuit het restaurant en vanaf het verwarmde terras genieten van de boten, die met lampionnen, kerstverlichting en lampjes de Maas in vlammen zetten.

Voor de gelegenheid is er in het restaurant een speciale Maas in Vlammen proeverij met drie voorgerechtjes, drie hoofdgerechtjes en drie nagerechtjes. Dat betekent dus smaakvol dineren en naar de vlammende activiteit op de Maas kijken. Hiervoor is het wel nodig om uiterlijk een dag van te voren te reserveren via telefoonnummer 024-6414032 onder vermelding van de Maas in Vlammen proeverij. De boten komen rond een uur of acht langs Hoogeerd en sluiten de tocht ongeveer een uur later af met een ereronde op de plas voor het restaurant.

Vanaf het verwarmde terras zijn de boten ook goed te zien. Vanaf 19.00 uur staat er een gratis glaasje glühwein voor alle kijkers klaar met onderstaande bon (1 per persoon). Voor de kinderen is er warme chocomel.
Maas in Vlammen Hoogeerd
Kijk voor meer informatie ook op http://www.hoogeerd.nl/maas-in-vlammen
Maas in Vlammen Hoogeerd

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen