Hart for her viert 1 jarig succes

Foto: wijchen.nieuws.nl

Eigenaresse Bernadette Pieterse ziet zich nog klussen aan haar ‘Sportschool voor vrouwen’ aan de Herenstraat 36. ,,Er is zoveel gebeurd in 1 jaar en ik ben blij met het mooie resultaat.” Steeds meer vrouwen kiezen voor de overzichtelijke oefeningen die aansluiten bij wat een ieder kan. In een prettige omgeving afvallen, fitter en soepeler worden of werken aan je figuur. “Dat kan bij de ‘leukste sportschool voor vrouwen in Wijchen”, stelt Bernadette enthousiast.

Bij Hart for her Wijchen voelen vrouwen zich al snel sterker en in balans. Je conditie gaat vooruit, je spieren worden sterker en je zit beter in je vel. Met alleen vrouwen, geen spiegels en respect voor wie je bent. Er ontstaan al snel leuke contacten en er is betrokkenheid bij elkaar. ‘Het is een leuke, gezellige sportschool’ en ‘jullie positieve uitstraling maakt het sporten makkelijk’, zo ervaren de deelneemsters het. Bezig zijn met hetzelfde doel: gezonder leven, inspireert en maakt je samen sterker. ,,Bovendien bieden we hier persoonlijke begeleiding en fitness oefeningen die voor iedereen haalbaar zijn”, aldus Bernadette.

Je bent altijd van harte welkom om binnen te lopen en te zien hoe 30 minuten bewegen je al fitter maakt. Hart for her geeft je plezier en verveelt niet omdat je regelmatig van toestel wisselt, omdat je het samen doet en de muziek je in beweging zet. Tussendoor doe je oefeningen die je hartslag in balans brengen. Door die hartslag te meten gedurende de workout  zie je direct hoe intensief je bezig bent. Je hebt zo invloed op je eigen lijf en geest. Dat merk je al in het dagelijks leven: je wandelt en fietst bijvoorbeeld al een stuk makkelijker. En je straalt echt uit: ‘ik zit lekker in mijn vel’.

Aanstaande vrijdagavond 9 oktober wordt het 1 jarig bestaan gevierd met een speciale ladies night waar diverse (Wijchense) ondernemers laten zien wat ze kunnen, doen, verkopen en organiseren. Naast leden zijn alle vrouwen uit Wijchen en omgeving van harte welkom voor een hapje, een drankje en een loterij met prachtige prijzen. De avond begint om 19 uur en zal tot ongeveer 22 uur duren

Informatie: [email protected] en www.hartforher.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen