Wereldwinkel Wijchen viert 35 jarig bestaan

Foto: wijchen.nieuws.nl

Werelwinkel Wijchen aan de Touwslagersbaan 8 bestaat dit jaar 35 jaar. Dit bekent dat er in Wijchen ook alweer 35 jaar fairtrade producten verkrijgbaar zijn en we samen een bijdrage leveren aan een leefbare wereld voor iedereen. Het 35 jarig jubileum viert de winkel graag met inwoners uit de regio met activiteiten op zaterdag 17 oktober.

Wereldwinkel Wijchen is een fairtrade cadeauwinkel in het centrum van Wijchen en biedt al 35 jaar fairtrade producten aan. Met de verkoop van fairtrade producten investeren Wereldwinkel Wijchen en andere wereldwinkels in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans op een beter bestaan. De 7.500 vrijwilligers in 240 Wereldwinkels in Nederland maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in één van deze winkels waaronder Wereldwinkel Wijchen, dan lever je hier een bijdrage aan.

Om het 35 jarig jubileum te vieren zijn er op zaterdag 17 oktober vanaf 10.00 uur diverse activiteiten voor jong én oud in en rondom de winkel. Op deze dag vindt ook de trekking van de jubileumloterij om 16.00 uur plaats door burgemeester Hans Verheijen.

Het programma en meer informatie over de jubileumviering op www.wereldwinkelwijchen.nl en de Facebookpagina van Wereldwinkel Wijchen.Wereldwinkel Wijchen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen